A szállás bemutatása

Száláslehetőség a fehérvárcsurgói evangélikus épületegyüttesekben

Tájékoztató a Fehérvárcsurgói Evangélikus Leányegyház táborhelyéről

 

Egy jó tábor eseményei évek múltán is fel-felderengenek a résztvevőkben. Sokan felnőttként is kamaszkoruk legszebb nyarára emlékeznek vissza a legszívesebben addigi életükből.

Mi ehhez szeretnénk hozzájárulni. Úgy érezzük, hogy szálláshelyünk és a környező vidék ideális helyszínt biztosíthat a különféle táborok lebonyolításához.

 

Mit kínálunk?

Szálláshelyünk szívesen fogadja egyházak gyülekezetei, iskolák, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait, családi, baráti csoportokat hittantábor, gólyatábor, természetjáró-, honismereti-, kézműves tábor vagy egyéb összejövetelek megrendezésére.

Szálláshelyünk kedvező adottságainak és felszereltségének köszönhetően sokféle lehetőséget teremtenek a fedett- és szabadtéri közös programokra.

 

Megközelíthető a 81-es sz. főútról, Fehérvárcsurgóra betérve a főutcáról a központban balra kanyarodva. Címünk: Petőfi Sándor utca 3-5. (http://www.iranymagyarorszag.hu/terkep/fehervarcsurgo)

 

Szállás, elhelyezés: A tábor két épülete csendes utcában, az evangélikus templom mellett helyezkedik el. Egy 2 szobás, konyhával, fürdővel ellátott napközi részből és egy tálalóval, fürdővel ellátott étkezőből áll. Továbbá nagy sátorhellyel, és egy tágas, zárt udvarral rendelkezik. A tábor nyáron kb. 30 fő befogadására, fűtésszezonban, hideg időben 15 fő befogadására alkalmas.

 

 

Felszereltség:

 

•                     nyitott templom

•                     étkezésszervezés helyben vagy a faluban

•                     egy 9 és egy 4 ágyas szoba 2 személyes pótággyal

•                     közeli sportpálya

•                     szabadtéri sütési, bográcsozási lehetőség

•                     sátorozási lehetőség

•                     ingyenes parkolás

•                     kirándulásszervezés

 

A tábor résztvevőinek természetesen lehetősége nyílik a környék természeti látnivalóinak, kulturális értékeinek megtekintésére, melyek végtelenül gazdag kínálata érdekes időtöltést biztosít.

 

Áraink: érdeklődjön, kérjen ajánlatot a következő e-mailcímen: csibogar@freemail.hu

 

Látnivalók a községben és környékén:

Fehérvárcsurgó: Károlyi-kastély, víztározó, Gaja-patak, Amerigo Tot emlékház, vadaspark, Vaskereszt, Ádám-Éva fa, A három felekezeti templom (katolikus, református, evangélikus)

Bodajk: nyári strand

Mór: borvidék, Lamberg-kastély, uszoda

Tési szélmalmok, Velencei-tó, Székesfehérvár látnivalói, Gárdony: Gárdonyi Géza szülőháza, Pákozdi ingókövek

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
« 2022. május »
május
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031