Kemenesmihályfai akadálymentes ifjúsági szálláshely

A MEVISZ várja a táborozni vágyókat Vas megyébe.

 

 1. Intézmény neve: Kemenesmihályfai akadálymentes ifjúsági szálláshely

 2. A szállás címe: 9511 Kemenesmihályfa, Bercsényi u. 20/A

 3. Férőhely: 30 fő

 4. Ár (fő/nap): 2100 Ft/fő/éj, Az Evangélikus Egyházhoz kötődő csoportok és rendezvények, valamint mozgáskorlátozottak, illetve hátrányos helyzetű emberekkel foglalkozó szervezetek részére: 1800 Ft/fő/éj

 5. Az év melyik időszakában látogatható: Egész évben

 6. Szobák száma: 4 szoba +betegszoba

 7. Akadálymentesített?: Az épület és a fürdőszobák is akadálymentesek.

 8. Szobák férőhelye, leírása: Az épületben két-két lakószoba, 4+10, 6+8 ágyas, valamint egy kétágyas kisszoba a szobák mellett 1, a közös helyiség mellett 3 akadálymentes fürdőszoba található.

 9. Rendelkezik-e a szállás közösségi terekkel?: A tálalókonyha és a fürdőszobák között található egy nagy közösségi tér asztalokkal, székekkel, így ez étkezési célokra és egyéb tevékenységek megtartására is alkalmas.

 10. Főzési kapacitás: A tálalókonyha teljesen az étkezésekhez szükséges eszközökkel. Az étel tárolására 3 hűtő, melegítésre mikró és gáztűzhely áll rendelkezésre. Meleg étel a környéken rendelhető.

 11. „Extrák” (tűzrakóhely, pagoda, sátrazási lehetőség, parkoló, tv, wifi, stb.): Az udvaron 6 személygépkocsi részére kövezett parkoló áll rendelkezésre.

 12. A szállás leírása: Az épület egy egykori parókiából lett átalakítva akadálymentes, kerekesszékkel járható ifjúsági szálláshellyé. A fürdőszobák és a mellékhelyiségek felszereltsége lehetőséget nyújt az önellátásra kerekesszékben ülő vendégeink számára is. A házhoz tartozik egy három hold területű ősgyümölcsös is. A nagy kert kellemes zöld környezetet biztosít a táborhelynek. A kertet három oldalról kerítés helyett cserjék szegélyezik, a természetesség és határtalanság érzését és nyugalmát biztosítva a táborozóknak. Ezen a területen szabadtéri sporthoz, játékhoz is bőven van hely.

 13. A környék leírása: Kemesmihályfa Vas megyében, a Kemenesalja-Marcalmente kistáj és a Celldömölki kistérség részeként, a szőlőhegyek lejtői és a síkság találkozásánál fekvő 600 lelket számláló község. Kemenessömjénnel egybeépült, ahol a Berzsenyi kastély és Pince múzeuma látogatható. Mindkét falu evangélikus és római katolikus templomai is a helyi nevezetességek közé tartoznak. 5 km-rel távolabb fekszik Celldömölk, a kistérség központi városa, mellette a Ság-hegy, melynek lábánál egy interaktív múzeum tekinthető meg. A környező településeken több strand és gyógyfürdő működik.

 14. Kinek ajánlott (minimum 300 karakter): Az emeletes ágyas elhelyezés miatt főleg ifjúsági- és gyerekcsoportoknak, zarándokszállásnak ajánljuk. Az akadálymentesített belső tér lehetővé teszi mozgásukban korlátozott csoportok elszállásolását is.

 15. Kapcsolattartó neve, elérhetősége: Érdeklődni és foglalni a mindenkori Mevisz irodavezetőnél (mevisz@mevisz.hu, 20-824-20-47), illetve a szálláshely gondnokánál (Takács Bernadett) lehet.

 16. A szállás honlapja: www.mevisz.hu/kemenesmihalyfa       
        <img src="http://szallas.lutheran.hu/nyugat-dunantul/kemenesmihalyfai-akadalymentes-ifjusagi-szallashely/images/rampa.jpg/pa_thumb/imagex96x48.jpeg" alt="preview " title="preview " maximizeto="96" height="48" width="96">

Linkek
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
« 2022. augusztus »
augusztus
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031